De voordelen van het Power Platform

 • Snelle applicatieontwikkeling: Power Apps maakt het gemakkelijk om snel bedrijfsapplicaties te ontwikkelen en te implementeren, zelfs voor gebruikers zonder uitgebreide technische kennis. Hiermee kunnen bedrijven tijd en middelen besparen en sneller inspelen op veranderende behoeften.
 • Naadloze integratie: Het Power Platform integreert naadloos met andere Microsoft-producten, zoals Office 365 en Azure, waardoor het eenvoudig is om gegevens uit te wisselen en uw bestaande software-infrastructuur te versterken. Denk aan een koppeling met Outlook waarbij al uw emails, taken en afspraken worden gesynchroniseerd.
 • Aanpasbaar en schaalbaar: Het Power Platform biedt een hoge mate van aanpasbaarheid en schaalbaarheid, zodat u applicaties kunt ontwikkelen die perfect passen bij uw bedrijfsbehoeften en mee kunnen groeien met uw organisatie.
 • Veiligheid en compliance: Microsoft zorgt voor een solide beveiligingsinfrastructuur en naleving van verschillende industriestandaards, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw gegevens veilig zijn en aan de vereiste regelgeving voldoen.
 • Dataverse: Een belangrijk aspect van het Power Platform is de Dataverse, een geïntegreerde opslagplaats voor al uw gegevens en apps. Het bijzondere aan Dataverse is, dat het dezelfde database is die wordt gebruikt door Dynamics 365, waardoor u profiteert van een naadloze integratie tussen uw low-code apps en uw Dynamics 365-oplossingen.
 • Power Automate: Een ander belangrijk aspect van het Power Platform is Power Automate, een tool waarmee u geautomatiseerde workflows tussen verschillende applicaties en diensten kunt creëren. Power Automate wordt voortdurend bijgewerkt met nieuwe connectoren om een breed scala aan softwareoplossingen te ondersteunen.
 • Power BI: Power BI is een krachtige business intelligence-tool waarmee u eenvoudig gegevens kunt verzamelen, analyseren en visualiseren om beter onderbouwde beslissingen te nemen. Door Power BI te combineren met “HandsOn CRM” kunt u waardevolle inzichten verkrijgen uit uw CRM-gegevens en deze gebruiken om uw klantrelaties en bedrijfsprocessen verder te optimaliseren.
 • SharePoint: Microsoft SharePoint is een uitstekende oplossing voor documentbeheer en opslag die naadloos kan worden geïntegreerd met “HandsOn CRM”. Door SharePoint te gebruiken in combinatie met “HandsOn CRM”, kunt u eenvoudig al uw klantgerelateerde documenten op één centrale locatie opslaan en beheren, wat de samenwerking binnen uw teams bevordert en de efficiëntie van uw CRM-processen verhoogt.

Wat is dan Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 is een cloud gebaseerde softwareoplossing voor zakelijke toepassingen, die een breed scala aan functies biedt, waaronder verkoop, marketing, klantenservice, finance, operations. Het is ontworpen om bedrijven te helpen bij het beheren van hun processen en het stroomlijnen van hun activiteiten door middel van geïntegreerde applicaties die samenwerken op één platform.

Dynamics 365 is onder te verdelen in divers apps die Microsoft aanbied; Sales, Customer service, Marketing, Field service, etc. Elk van deze app is niets anders dan een Model Driven app, net zoals “HandsOn CRM”. Exact dezelfde technologie. Het verschil is de prijs en de functionaliteiten.

Er zitten veel functionaliteiten in de Dynamics apps. Zelfs zoveel, dat onze ervaring is, dat bij een implementatie er veel van deze functionaliteiten uitgezet of verborgen worden, omdat deze niet zullen worden gebruikt. De licentie prijzen van Dynamics kunt u hier raadplegen Prijsoverzicht | Microsoft Dynamics 365

In “HandsOn CRM” zit Relatiebeheer, Sales en Service voor € 29,95 per gebruiker per maand en voor slechts € 9,95 een Add-on voor Projectbeheer of E-Marketing  Standaard is de “Power App per User” licentie inbegrepen ter waarde van € 18,70 per gebruiker per maand.

Er bestaan ook andere (goedkopere) licenties van Power Apps, echter kleven hier in de praktijk zo veel nadelen aan, dat we deze niet aanbevelen voor de optimale werking en beheersbaarheid van “HandsOn CRM”. Als u veel licenties nodig heeft en/of zelf handig bent met tenantbeheer, kunnen we de voor en tegens uitleggen van bijvoorbeeld een Power plan per app user licentie.  

Waarom HandsOn CRM?

“HandsOn CRM” is een op maat gemaakte CRM-oplossing die op het Power Platform is gebouwd. Het illustreert perfect de kracht van het platform en biedt uw bedrijf de volgende voordelen:

 • Centrale klantgegevens: “HandsOn CRM” stelt u in staat om al uw klantgegevens op één centrale locatie te beheren, waardoor uw teams en medewerkers efficiënter kunnen samenwerken en sneller kunnen inspelen op de behoeften van uw klanten.
 • Aanpasbaarheid: “HandsOn CRM” kan eenvoudig worden aangepast aan uw unieke bedrijfsprocessen en behoeften, zodat u een CRM-oplossing krijgt die specifiek is ontworpen voor uw organisatie.
 • Integratie met bestaande systemen: dankzij de kracht van het Power Platform kan “HandsOn CRM” eenvoudig worden geïntegreerd met uw bestaande software en systemen, zoals Office 365 en andere Microsoft-oplossingen. Dit zorgt voor een naadloze samenwerking tussen teams en processen.
 • Verbeterde klanttevredenheid: met “HandsOn CRM” kunt u beter inspelen op de behoeften en verwachtingen van uw klanten, waardoor de klanttevredenheid en loyaliteit zullen toenemen.
 • Efficiëntie en productiviteit: door het stroomlijnen en automatiseren van uw CRM-processen met “HandsOn CRM” kunnen uw teams efficiënter werken, waardoor u tijd en middelen bespaart en zich kunt richten op het echte werk.

Microsoft AppSource

“HandsOn CRM” is beschikbaar in de Microsoft AppSource, alwaar u nog meer informatie kunt vinden. Via de AppSource is het mogelijk een zogenaamde “testdrive” te maken. Op deze manier kunt u geheel vrijblijvend 24 uur lang zelf proeven van de voordelen van “HandsOn CRM”.

Klanten / Referenties

De vraag die ons wordt gesteld is: “hebben jullie al veel klanten die werken met “HandsOn CRM”?” Eerlijk gezegd is “HandsOn CRM” een nieuw merk van DynamicHands sinds 2022. DynamicHands bestaat sinds 2010 en heeft zeer veel ervaring met PowerApps, Dynamics 365 en andere onderdelen van het Power Platform. 

Maar zoals aangegeven is “HandsOn CRM” een Power App van Microsoft. Power Apps worden over de hele wereld gebruikt door duizenden bedrijven. Kijk maar eens rond in de Microsoft AppSource. Er zijn meer bedrijven die ook CRM aanbieden, precies zoals “HandsOn CRM”, bijvoorbeeld de Amerikaanse RapidStartCRM die dat al sinds 2015 doet. Volgens hun eigen website zitten ze al ruim op 100.000 gebruikers. Exact dezelfde software en techniek, alleen gericht op de Amerikaanse markt. Wij hebben “HandsOn CRM” gericht op de Nederlandse en Belgische markt met Nederlandse support.

Implementatie

Als je start met CRM Software, zal deze vaak op maat moeten worden gemaakt voor jouw bedrijf. Microsoft Dynamics 365 is zeker niet instap klaar.

De klantkaart bijvoorbeeld, ziet er (zoals in onderstaand plaatje) ‘af fabriek’ uit in Dynamics 365 for sales.

Afhankelijk van de wensen en de bedrijfsprocessen kan een implementatie weken tot maanden in beslag nemen. Deze trajecten kunnen wij vanuit DynamicHands ook ondersteunen, maar dan met het leveren van capaciteit.

“HandsOn CRM” kun je wel direct gebruiken en is gericht op de Nederlandse markt. Door onze jaren lange ervaring weten we wat bij vrijwel alle klanten wordt aangepast. Deze aanpassingen hebben we al voor u verzorgt in “HandsOn CRM” basis.

Dit neemt niet weg dat we wel aanpassingen kunnen maken, echter nemen die in de praktijk minder tijd in beslag, omdat de basis er al ligt.

Mocht u de pakketten op prijs vergelijken, vergeet dan niet de implementatie kosten daar in mee te nemen.

Conclusie

Het Microsoft Power Platform biedt een veelzijdige oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar een manier om hun bedrijfsprocessen te transformeren en te optimaliseren. “HandsOn CRM” is een uitstekend voorbeeld van wat er mogelijk is met dit platform en hoe het uw bedrijf kan helpen groeien.

Met de naadloze integratie van Power Apps, Power Automate, Power BI, SharePoint en Microsoft Teams bent u in staat om uw bedrijfsprocessen te stroomlijnen, automatiseren en verbeteren, terwijl u tegelijkertijd profiteert van de kracht van het bekroonde Power Platform.