Over ons

HandsOn CRM  is een onderdeel van DynamicHands.  DynamicHands bestaat sinds 2010 en is weer onstaan uit het bedrijf Wantit, wat in 1999 het levenslicht zag.  Deze bedrijven zijn opgericht door Gerben Kessen.

HandsOn CRM; gebouwd op het Microsoft Power Platform en ontstaan uit het idee dat Dynamics 365 Sales (CRM) voor kleinere doelgroepen te uitgebreid of te kostbaar is.

DynamicHands richt zich op het  leveren van capaciteit en kennis. De klanten zijn bijvoorbeeld gevestigde Dynamics 365 Sales / Power Platform  implementatie partners, eind-klanten die CRM in eigen beheer doen of bedrijven die (klein) willen starten of gestart zijn en (stap voor stap) hun CRM systeem willen uitbreiden en/of willen laten onderhouden.

Maaike Meijer is Manager Operations, met heel veel kennis en kunde over het Power Platform zal ze voor veel klanten het 1e aanspreekpunt zijn.

Het gehele team staat voor je klaar, om je te helpen:

Vertrouwen

Trust

Vertrouwen

Trust We zorgen er met 110% focus voor, dat we streven naar een naadloze samenwerking door de expertise van onze professionals. Door persoonlijke communicatie scheppen we duidelijkheid en zijn de lijnen binnen onze organisatie kort, doordat we kijken naar het resultaat en de feedback.

PASSIE

Passion

PASSIE

Passion Onze professionals hebben van nature interesse in nieuwe technieken en innovaties. Dat houdt vaak in, dat men van nature geneigd is om daar ook (eigen) tijd in te steken en het geleerde te delen met collega’s.

ONTZORGEN

Responsibility

ONTZORGEN

Responsibility Een Microsoft Cloud oplossing, waarin je je relatiebeheer en salesproces kan doen en kunt vormgeven naar jouw eigen wensen en ideeën. HandsOn CRM ondersteunt je op het gebied van relatiebeheer en sales en doet dit onder andere met onze deskundige support professionals.

OPTIMALISATIE

Optimize

Optimalisatie

Optimize We installeren onze software in jouw eigen omgeving en laten het werkend achter. Mocht ons standaard pakket niet voldoende zijn, dan voeren ook nog maatwerk voor je uit. We zetten de HandsOn CRM omgeving voor je op en zullen dit optimaliseren naar jouw wensen.

Blijf op de hoogte

Volg Gerben op LinkedIn voor trends, 

ontwikkelingen en tips over CRM.

gerben kessen portret