Non-profitorganisaties zijn de stille helden, die achter de schermen werken om maatschappelijke problemen aan te pakken, de natuur te beschermen en kwetsbare mensen of hele gemeenschappen te ondersteunen. Ze voegen werkelijk waarde toe aan deze wereld, terwijl het in de zakelijke context vaak gaat om het toevoegen van waarde aan jezelf, het team of de organisatie en het behalen van steeds grotere winsten. Om non-profitorganisaties te ondersteunen brengen we graag het volgende onder de aandacht:

 

Gratis Microsoft licenties voor non-profitorganisaties!

Als non-profitorganisaties in staat zijn om hun systemen nog beter te automatiseren en efficiency aan te brengen, dan houden ze meer tijd en geld over om hun doelen te bereiken. Alleen vormt investeringsgeld vaak een belemmering om dit mogelijk te maken. Daarom zijn we blij dat er kostenbesparende Microsoft licenties zijn. Dit is zeker ook interessant voor startende non-profitorganisaties; je hoeft immers minder te investeren in technologie, die je bij aanvang altijd nodig hebt om van start te gaan. Denk bijvoorbeeld aan Microsoft 365 Business Premium (Office), waar je de eerste 10 licenties (seats) gratis krijgt en op de volgende een fixe korting. Ook op de Power Apps Premium licentie krijg je flinke korting.

 

Helpende handen

Gratis licenties klinkt ongetwijfeld interessant, maar technologie is misschien niet je kernexpertise. Als je hulp nodig hebt om alle voordelen van Microsoft technologie en bijbehorende licenties te bespreken, maak dan direct een afspraak in de agenda van Gerben Kessen.

Ook op het gebied van advies kun je op ons rekenen, maar zeker ook ‘helpende handen’ tijdens de implementatie. ICT is onze expertise.

 

Kosten besparen over het geheel van licenties

Er is nog iets wat we graag bespreekbaar maken: naast deze gratis licenties ontvangen non-profit organisaties ook sterk gereduceerde tarieven op alle overige licenties. Mocht je de afgelopen periode sterk gegroeid zijn, dan zouden we het interessant vinden om eens te onderzoeken hoeveel geld te besparen valt. Dan kan dit vrijgekomen geld gaan naar het doel waarvoor je destijds bent opgericht.

 

De synergie tussen commerciële bedrijven en non-profitorganisaties

We zijn graag transparant: voor ons is het ook interessant om in gesprek te gaan. We zullen het uitleggen. Doordat je als non-profit organisatie je niet laten leiden door winstbejag, kun je jezelf volledig concentreren op jouw missie. Met als gevolg dat je ook eerder behoeften (of gewenste veranderingen) spot in de samenleving. Elk commercieel bedrijf kan leren van de echte mate van sociaal maatschappelijke betrokkenheid die non-profitorganisaties hebben: ‘het met de poten in de klei staan’ als je begrijpt wat we bedoelen. Vervolgens kunnen we een kans , die door de non-profitorganisatie gespot wordt, in veel gevallen vertalen naar een technisch ontwerp. Daarin kunnen we elkaar aanvullen.

Als voorbeeld hebben veel particulieren hulp nodig bij het verduurzamen van hun huizen. Het is een behoefte die gespot werd vanuit een non-profitorganisatie. Recentelijk hebben we daarom Energieloketten aangesloten op onze CRM-software om deze hulpvraag nog beter te stroomlijnen.

 

Eens doorpraten?

We zijn gepassioneerd om non-profit organisaties te ondersteunen bij hun missie om de wereld een betere plek te maken. Vooruitgang betekent wat ons betreft, dat we op zoek gaan naar synergie die in dienst staat van een betere wereld. Neem vrijblijvend contact met ons op als je interesse hebt om eens verder te praten.